My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

15 Mac 2013

SAMPAIKAN RINDU

Assalammualaikum
^
^
^
^
Terkaku sekejap jari jemari ku...Ha, tu la sape suruh lama tak menulis...kan dah tumpul idea tu....nasib baik gak password tu ingat lagi...tapi teragak2 jugak ler...x tau yang mana satu.....ingat2 lupa. Ha, pengajaran tuk diri sendiri....barang yang lama jgn dilupa @ dibuang terus...masih ada 'antik'nye. Banyak kenangan yang telah diukir di blog ini.
^
^
^
^
OHHHH TIDAKKKKK.......Ya Allah, rindunyer saya kat blog ini. Tanpa disedari sekejap jer dah 15 Mac 2013. Kalau rumah dah tinggal lama cenggini sure dah ade 'hantu'. HEHEHEHE. 
^
^
^
^
Mesti korang tertanya2 ape yang menyebabkan aku teringat kat blog cinta hati saya ni. Malam tadi, aku n suami telah menonton tv rancangan di TV9 Drama berjudul 
"Bunga Merah Punya". 



Sure korang dok pk, ape kaitannye citer ni dengan blog yang lama aku x kunjungi ini. Sebenarnya, pertama kali mendengar lagu "Sampaikan Rindu" ini sangat menyentap hati ini....memang pasal rindu la korang.....kalau tak rindu tak gagah jugak nak memblog balik ni. Best citer ini...semalam 1st time tengok citer tu, walaupun dah byk episod.
^
^
^
^
Saya gagahkan diri menanya cik "Google" dan ini hasilnya.....
^
^
^
SAMPAIKAN RINDU....
OST BUNGA MERAH PUNYA

NYANYIAN: IZZUE ISLAM & SHARIFAH SAKINAH

OH BULAN SAMPAIKAN RINDUKU
OH BINTANG KIRIMKAN CINTAKU
YANG HILANG PASTIKAN BERSATU
OH SAYANG DI DALAM MIMPIMU

OH BULAN SAMPAIKAN RINDUKU
OH BINTANG KIRIMKAN CINTAKU
YANG HILANG MUNGKINKAH BERSATU
OH SAYANG DI MANA DIRIMU

MALAM INI AKU SENDIRI
MENANTI DAN TERUS MENANTI

MALAM INI AKU SENDIRI LAGI
MENANTI DAN TERUS MENANTI

USAH DITANGIS LAGI
USAH DIRINDU LAGI
PASTI KITA BERTEMU NANTI

USAH DITANGIS LAGI
USAH DIRINDU LAGI
PASTI KITA BERTEMU PASTI


INSYAALLAH, lepas ni saya akan rajin up date xtvt saya dan suami ye.....lagi satu, jangan lupa tonton cerita ini 
SETIAP KHAMIS, JAM 8.30 MLM , TV9.

JOM LAYAN LAGU BEST INI



Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers