My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

24 Mei 2009

HaPPy BeSdAY - MaiSaRaH


Cup Cake Birtday Gurl- cantik n sesuai untuk si kecil. First time tgk memang dah teruja...warna n hiasan yang ceria.


Ha, ni ler Khairah Maisara..Besday Girl (2 Tahun). Semoga Panjang Umur n Murah Rezeki.





Antara aksi2 si besday gurl...agak payah nak kawal si besday gurl ni...tambah2 bile dia tgk org ramai2 ni...

HaiKaL


Ni dah kes keletihan ler ni...demi berjalan, sanggup tahan mata tu.



Aksi Pak Ngah n Muhammad Kamil Haikal yang tengah melopong tgk mainan.



Ya Allah , ni ler anak saudaraku yang sememangnya cerdik... Haikal. Pantang saja kata nak jalan, dia ler no.1 nak ikut.. Ha, ni ler si kecil yang menjadi penghibur Mak Ngah N Pak Ngah ni...Muhammad Kamil Haikal

Nasi Goreng Qaseh


Cewah2 wat pertama kalinya qaseh telah jadikannya tontonan umum... yup, ni ler sarapan pagi wat hubby tercinta... hehehe

HadiaH KebanGGaaNku


Ye..Sempena Sambutan Hari Guru di sek. ku..akhirnya penantian menjadi kenyataan.. dpt gak aku hamper ni... huh, lega rasanya... x sia2 menunggu, bertuah no. guru ku ni hehehe.

19 Mei 2009

AnaK SauDaRaKu











Ha... ni ler wajah2 anak saudaraku.. AliF, Ain,KamiL n Ahmad.

KeReTa Oh KeReTa

Emmm..... agak2 bile ler nak wat kete camni ye?

Ni gambo2 yg sempat dirakam dgn lensa kamera ku yg cute ni time'car fashion show' baru2 ni.

16 Mei 2009

Fruits Basket -16hb Mei 2009




Ini ler hasil fruits basket yang dibuat untuk majlis bertunang...cantik x?

KrEaTiViTi CiPtAaN -NYA




Cantik tak!? Ha,inilah hasil buah yang siap diukir..semua ni untuk meja pengantin.


14 Mei 2009

SeLaMaT HaRi GuRu


Selamat Hari Guru wat hubby tercinta. Semoga abang dapat menjadi seorang guru yang sentiasa sabar dengan kerenah anak2 murid yang semakin mencabar kesabaran seorang guru.

Mutiara kata : "Ilmu adalah panduan, harta adalah alat. Kedua-dua adalah untuk menegakkan kebenaran, bukan untuk mencari kepentingan dan jauh sekali dari tujuan kesombongan dan kebanggaan". (Kata-kata Hukama')

"Kenapa ada benci kepada sesuatu yang tidak sepatutnya kita membenci. Kenapa kedekut kasih sayang pada orang yang sepatutnya kita memberi? Kenapa bakhil kemaafan pada orang yang menyakiti? Kenapa tiada ukhuwwah, padahal insan lebih mulia daripada haiwan".

FrAsEr HiLL



27hb Januari 2009...merupakan hari yg paling istimewa wat jue coz dpt bawa suami tercinta ke Fraser Hill. Jue harap, abang 'happy' coz x pernah sampai lagi kat situ...Allhamdulillah...Keterujaan abang wat saya lagi happy...dapat gak tunaikan hasrat hati nak berkunjung ke Fraser Hill. Lagi seronok bile dapat gak bercuti dengan mak, ayah, adik n anak saudara yang cute ni...Muhammad Kamil Haikal...sojuk pun sojuk ler...janji dpt jalan..hmmmm sesekali dpt relax n jln2 dgn family memang ok ...hehehe ini ler masa yg x dpt dibeli dgn duit. Harap abang enjoy walaupun x puas jalan..x pe next time kita p lagi okay? Luv U Hubby.

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers