My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

03 Oktober 2011

Blog Baru En. Suami

Salam sejahtera buat para blogger sekelian. Agak lama juga saya tak menulis di blog ini....sepi sungguh rasanya...Apa-apa pun saya nak kongsi satu cerita, sekarang saya tengah busy membantu En. Suami menyiapkan blog barunya...eh, bukan membantu tetapi menyiapkan blog...tu pun sebab tugasan belajar yang memperuntukkan 30% daripada keseluruhan markah. Saya berharap, rakan-rakan sudi mem'follow' dan memberikan sedikit komen kat blog En. Suami saya ye....TQ!!!




 

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers