My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

30 Oktober 2013

NoVeL "Dia...Random Guy"

HoRRaaayyyy......novel yang dibeli telah selamat sampai. Seronoknya...sebab dapat autograf penulis sekali...errrmmm senyum sampai ke telinga beb. Thanks a lot pada writter Farah Husain.......cerita novel ni memang best sangat2. Mula2 dulu just follow citer ni kat blog Farah Husain tapi memang tak bosan membacanya. Rasa rugi pada siapa yang mempunyai minat membaca novel tapi tak memilikinya. 



Tengok.....siap ada nama lagi....suke...suke...suke




Cerita dalam novel ni pasal apa? Errrmmmm, baik korang baca sendiri ye kat blog Farah Husain. Kat atas saya ada sertakan link blog tu. 

Thanks again ye Farah Husain kerana menghasilkan sebuah karya yang sangat menarik dan membuatkan pembaca ingin terus membacanya.






HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers