My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

14 Mac 2015

Sukan PETANDA ~ Bowling


Tarikh: 14 Mac 2015
Lokasi: Banting Superbowl

Hari ni saya terlibat dalam game bowling bagi mewakili pejabat.  Kejohanan berlangsung di Banting. Pejabat kami menghantar 4 team...2 team perempuan, 2 team lelaki. 


Alhamdulillah, team perempuan mendapat Naib Johan....memang tak sangka, tengok game pasukan lain hebat-hebat belaka......perasaan sebelum result keluar tak payah cakaplah....memang sedih je...sebab kami rasa tak dapat buat yang terbaik.

Dalam perjalanan dari surau selepas menunaikan solat zohor, kami mendapat khabar berita gembira serta ucapan tahniah daripada rakan-rakan sekerja yang lain. 

Kemenangan ini adalah hadiah yang memang dinantikan oleh saya secara personal sebab sebagai pendatang baru dalam jabatan ini...ianya sangat bermakna. Tambahan pula, kemenangan bagi SUKAN PETANDA ACARA BOWLING ini memang yang pertama saya kecapi. 

Sebelum berpindah ke jabatan ini, saya memang aktif bergiat dalam sukan bowling tetapi kemenangan belum berpihak kepada kami....apapun, hasil kerjasama semua ahli pasukan sangat dihargai....yang penting sokongan yang diberi bila 'feeling down' masa perlawanan berlangsung.

Hopefully, kami akan beroleh kejayaan di masa akan datang.


Gambar kenangan ~ Sweet Memori  Sukan PETANDA 2015


Oppsss....terlupa pulak, team lelaki pun dapat tempat jugak, tapi tak ingat....sorry!!


HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers