My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

13 Ogos 2009

HARI JADI....ME & MY HUBBY

11 Julai 2009 Genap usia my hubby ke 30...Selamat ulangtahun sayang....ewah2 cam lagu la plak....nie adelah skit surprise cake wat my hubby...semoga panjang usia...dan dimurahkan rezeki...Amin(<_>)




Ni ler gambo Besday Boy yg baru dpt 'surprise'


Cup Cake yg ditempah khas wat Besday Boy....
&
di bawah adalah sempena Ulangtahun ke 29 ku (<_>) 1st Augusts 2009 Genap ler usia ku 29 tahun....petang 31 julai 09..my hubby n family wat surprise dgn pemberian kek besday...tgk ler sendiri camne kek besday ku ni yg ditaja sepenuhnya oleh my hubby...thanks abang....tapi sebelum tu pun my hubby dah bagi hadiah besday paling best 'handphone N95'.... kalau nk diikutkan memang sayang dengan h/phone lama tu...tapi my hubby dah bagi yg baru...pakai ajeler....



Bergambar bersama suami tercinta



Kek Suprise from My Hubby yg ditempah khas mengikut citarasa yg diminati...especially karektor Atashinchi.....I Like it!!



MY FAVOURITE SPORT

Pose 'atlit' selepas game...penat giler..


Pic 2 'Beautiful Moment with PDSB Team 2009'



Pic 3 Senyuman Terindah from PDSB Staff.




Pic 4 Cak Lempong Team...hehehe





Macam tak percaya jer...baru join tempat keje baru dah dpt wakil jabatan lawan Bowling....macam pandai main jer.......hehehe alahai, cam citer pak pandir ler pulak...anyway tak pe...tak cuba tak tau...klu takut dilambung ombak jgn main ombak...betul tak...nk tunggu btl2 pandai main bowling macam Shazlin Zulkiflee nampaknye sampai tua ler tak dpt main bowling...btl tak? Ape yg penting ?? PENYERTAAN....

09 Ogos 2009

OH SI AHMAD DHANI.....

Pic. 1 Buah hati Wan Jeton....hehehe

Pic. 2 Si Jantung Atuk Ja'par......

 Pic. 3 Nie ler permata sulong mak ande n pak ande....hehehehe

Salam...Hi semua, ni ler rupa anak buahku yg terbaru dipasaran...hehehe Ahmad Dhani...anak si uda Suhana...amacam, percaya tak? muka dia ala2 nenek paujiah.

02 Ogos 2009

NaJwA KaHwiN


Pada 1 Ogos Bersamaan My Besday Najwa telah Selamat Bernikah....dan berkahwin.....ni ade ler beberapa snap foto yg sempat diambil dihari perkahwinanya....Selamat Pengantin Baru Najwa ;).
  Mempelai pengantin sedang menikmati hidangan....look at the 'buah ukir' from Along Piee.



Mempelai di Malam Berinai



Najwa dihari pernikahannya



  Cik Ct dengan aksi 'pose' di meja pengantin




Cik Ct mendendangkan sebuah lagu wat semua tetamu.

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers