My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

18 Ogos 2015

KALI PERTAMA

18 Ogos 2015....buat pertama kali saya mengikuti Kursus Asas Blog SECARA OFFICIAL walaupun sebelum ini memang telah memiliki blog dan belajar ber ' blog' ni pun tanya cik google.....hihihihi


PERASAAN???? jangan tanya lah....memang TERUJA....tak sabar nak explore apa lagi ilmu tentang blog yang saya tak faham...Nak ucap terima kasih pada pihak majikan kerana menganjurkan kursus ini....hopefully next time boleh sambung kursus macam ni lagi.


Oh yea....nama cikgu blog hari ini ialah En. Amir...dalam class cikgu memang super sporting....boleh mengajar kami yang agak 'senior' ni dengan sabar.


Okey lah....jom layan beberapa gambar yang sempat saya dan cikgu amik wat kenangan.


Cikgu Amir tengah teaching.....


hihihi.....selfie jap

Nota Kursus








Nampak tak muka happy je belajar blog...hihihi





haaaa....ini la cikgu Amir...sempat wefie lagi kami selepas kursus tamat.





* now...secara official saya telah memiliki Sijil Asas Merekabentuk Blog....hooorraaayyyy

Oppss....lupa nak maklumkan lokasi kami berkursus di Makmal Cyber, SUK Shah Alam.

~SEKIAN~


Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers