My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

25 Ogos 2010

Hasil Sentuhan Tanganku....

Alhamdulillah, siap jugak ape yang dipelajari pada awal Ogos 2010 hari tu...Tah kenapa, my hubby siap bagi sokongan moral lagi....tu yang tetiba berkobar2 jew nak buat sampai jadi....Cantik tu boleh ler tahan tapi kemas tu x berapa sangat...maklumlah 'orang baru blaja'....tapi sekurang2nya, ilmu yang diberi telah di praktikkan...kepada teman2 yang telah memandu aku ke jalan ni..terima kasih ler banyak2...dapat gak aku ilmu baru...Dengan bangganya, walaupun x sekemas mana, aku berjaya siapkan jahitan manik ni dalam masa 2 hari jew...(tapi kalau tekun n fokus, 1 jew blh siap)   Buat Cikgu Amoi, terima kasih atas tunjuk ajar. Buat hubby, terima kasih juga kerana memberi sokongan.   Semoga Allah sahaja yang dapat membalasnya..AMIN.


Hasil jahitanku...tangan baju jer...tu yang termampu...amacam, cantik x?

Nie ler rupa jahitanku dari jarak dekat...hehehehe

Nie ler dia rupa hasil jahitan tanganku sendiri...oh..macam tak percaya je...

# Maaf ler kualiti gambar kurang cun, sbb guna camera h/p jew.

Iftar 15 Ramadhan 1431H

Alhamdulillah, hari ni 25hhb genapler usia perkahwinan kami yang baru menjangkau usia 3 thn 3 bulan...hihihi...Nie 2nd time kami berbuka puasa di luar..dan kami memilih untuk berbuka puasa di Restoran Mutiara.  Makan kat c2 memang best, semua yang di masak sedap2 belaka...Kami order Sup Ekor, Kailan Goreng Ikan Masin, Burung Puyuh Masak Pedas, Ikan Siakap Masak Limau dan Air Tembikai Gelas Besar.  Sambil menunggu turn tuk berbuka puasa sempat gak ler aku amik gambar lauk-pauk yang sedap nie.  Ialah takut kang nnt habis (lapar bangat nie)...hihihi.  Apa2pun aku berharap agar perkahwinan ini berkekalan hingga ke akhir hayat dan diberkati oleh Nya..AMIN.

Loving couple forever....tapikan time nie...masing2 perut dah nyanyi2...lapar.huhuhu

Air Tembikai Gelas Besar...

Ikan Siakap masak limau.

Antara juadah yang kami 'order'.

Burung Puyuh masak pedas.
# Maaf ye, kualiti gambar x berapa cun sbb sy guna camera h/p jew...huhuhu

24 Ogos 2010

JoM LaYan......




Tetiba rasa bosan jew...jom la kita layan lagu raya nie....kat office nie pun tengok macam semua orang tengah sibuk2 'sell & buy' juadah untuk beraya....hehehehe

23 Ogos 2010

My LovE

Ha...dalam kesibukan bekerja sempat lagi aku wat kat foto2 yang ada dalam simpananku....dan inilah hasilnyer....

Gambar nie waktu dalam feri ke Pulau Pinang...hehehehe

L.O.V.E

Jadi cover majalah

Sketch picture

Qaseh Rafi-Jue

My Album


Sweet Memory


Myspace Lover Letter

19 Ogos 2010

Thank You Hajar.....

Alhamdulillah, syukur kepada Allah s.w.t kerana diberi kesempatan utk saya menulis di blog ini....dan yg paling menggembirakan ialah hari ni ada dapat lagi ilmu baru dari seorang teman Siti Hajar.  Hari ni dia ajar cara2 nak memuatnaik gambar, dapat lagi saya satu ilmu...syukur...kata orang berkongsi ilmu ni byk manfaatnya...hehehehe. Nie dia punye address...sapa2 yg berminat blh cuba....http://www.loonapix.com Di bawah nie adeler beberapa foto yg tlh berjaya di wat 'renovation'...Thank You Hajar.   http://ctdihati.blogspot.com


  Hasil Reka Cipta 1

Hasil Reka Cipta2
Hasil Reka Cipta 3
Hasil Reka Cipta 4

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers