My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

26 Mac 2013

Jom Makan ~ WESTERN BOLLYWOOD JJCM 2013

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA

26/3/2013 ~ N3 hari ini nak kongsi cerita apa pn. isteri dan en. suami ni dah buat...hehehehe suspen jer bunyinyer. Takdela...kami pergi ke Kuala Lumpur, berjalan2 saje2...cuti time...xde ape nak di wat...tetiba teringat pulak pada makanan western yang kami tengok kat rancangan JALAN2 CARI MAKAN TV3 yang lepas....bukan main sedap lagi si Iqram Dinzly tu makan...sungguh menyelerakan. Segmen bila?  

Episod 10;  
WESTERN, BOLLYWOOD CAFE,
AU3, KERAMAT BAWAH MENARA JENTAYU

012-6663970 (Encik sahlan)
 


Ape lagi..kami pun terjah la gerai tu...Kami tiba jam 6.30 petang...itu pun hampir terlajak mencari gerai Western Bollywood tu...sebab sepanjang perjalanan banyak gerai2 dikiri kanan jalan tersebut, nasib baik kami dibantu oleh 'Google Maps', kalau tidak bertambah sesat barat la kami. Setibanya disana...pekerja itu masih kemas2 barangan lagi...kami duduk, amik order n tunggu sehingga pukul 7.15 petang baru dapat makan. Mungkin nasib kami baik sampai awal dan terus order...sepanjang menanti, pelanggan yang datang semakin ramai... 

sebahagian dari pengunjung awal yang menunggu pesanan




BEEF STEAK ~ RM6.50 Menu pilihan saya....hehehehe




CHICKEN MIX GRILL; CHICKEN + FISH + SOUSAGE ~RM6.50 Menu pilihan en. suami...




JJCM 2013 ~ Bukti kami dah sampai...



Muka teruja sementara menunggu....x sabar sebenarnya...hihihi


# Kesimpulan yang boleh saya buat, setiap orang mempunyai cita rasa yang berbeza...mungkin pada saya rasa makanan di gerai ini sangat biasa (mungkin jangkaan saya yang terlampau tinggi sebab tengok kat tv sangat la sedap....walhal rasanya....sangat biasa)
Dari segi bintang (taste makanan) saya bagi 2 sahaja....lain2 no komen...hehehehe

# Mohon maaf jika ada yang tak setuju....mungkin betul jugak ade pendapat yang mengatakan sepadan rasa dengan harga, so kepada yang belum mencuba...tolong jangan cuba bayangkan rasa makanan itu....kalau ada angan2 abaikan sahaja...takut2 nanti balik kecewa.






 

1 ulasan:

Chyralis Comel berkata...

mmg biasa.. masa memula buka dulu beberapa tahun sebelum ini mmg terbaik but now rasanya sama jer. If awak minat western try Jiran, di Wangsa Melawati berdekatan dengan Hero Supermarket. Then awak leh komen lak rasanya camna.... ;)

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers