My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

25 Mac 2013

Terima Kasih Karangkraf

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA SEMUA

Hari ini saya dan en. suami nak share citer pasal Karangkraf....ala bukan ape, hari tu waktu Karangkraf wat Pesta Buku hari tu...saya n en.suami ade le melanggan beberapa buah majalah...dan hasilnye...hahahahaha tengok aje la gambar kat bawah tu...


selain dari chopper, barangan letrik yang kami dapat wat kali ke 3 berturut2 ialah vacuum...hehehehe giler banyakkan? Kami juga dapat baucer Taman Tema Bukit Gambang dan Baucer makan di Pizza San Francisco


Hahahaha...ini lah baucer yang kami dapat tu..
Gillerr kentang....banyak tu nak makan berdua...ape lagi melantak la


 

so, semalam...Ahad 24/3/2012...kami pun ape lagi...gi melantak ler...tambahan pulak dah memang kat Damansara...cari kedai n terjahhh le ooiii.


Alhamdulillah...jumpa jugak akhirnya kedai nyer...



Pilih2...jangan tak pilih....poning kepalo den


happy betul  en.suami...makan time yeahh;
Terima Kasih Karangkraf....


Tadaaa...ini lah menu pilihan saya...Seafood Marinara


Menu pilihan en. suami....pizza


Jemput makan semua....


Aik...bertambah chubby la kalau selalu macam ini...
(memang dah chubby pun...huhuhu) 


# disebabkan kekenyangan yang melampau, kami tapau aje dessert yang kami order...hehehehe

# apepun terima kasih kat penaja...opss..lupa plak nak bagitau, pelayan kat restoran tu punya layanan sangat superb...dan suasana kedai pun best....bile2 nak makan lagi boleh mai.

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers