My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

25 Ogos 2010

Hasil Sentuhan Tanganku....

Alhamdulillah, siap jugak ape yang dipelajari pada awal Ogos 2010 hari tu...Tah kenapa, my hubby siap bagi sokongan moral lagi....tu yang tetiba berkobar2 jew nak buat sampai jadi....Cantik tu boleh ler tahan tapi kemas tu x berapa sangat...maklumlah 'orang baru blaja'....tapi sekurang2nya, ilmu yang diberi telah di praktikkan...kepada teman2 yang telah memandu aku ke jalan ni..terima kasih ler banyak2...dapat gak aku ilmu baru...Dengan bangganya, walaupun x sekemas mana, aku berjaya siapkan jahitan manik ni dalam masa 2 hari jew...(tapi kalau tekun n fokus, 1 jew blh siap)   Buat Cikgu Amoi, terima kasih atas tunjuk ajar. Buat hubby, terima kasih juga kerana memberi sokongan.   Semoga Allah sahaja yang dapat membalasnya..AMIN.


Hasil jahitanku...tangan baju jer...tu yang termampu...amacam, cantik x?

Nie ler rupa jahitanku dari jarak dekat...hehehehe

Nie ler dia rupa hasil jahitan tanganku sendiri...oh..macam tak percaya je...

# Maaf ler kualiti gambar kurang cun, sbb guna camera h/p jew.

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers