My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

05 September 2010

@Jusco

Jusco Bukit Raja - menjelang Hari Raya baru2 nie, aku n hubby p ler jalan2 kat Jusco Bkt Raja.  Fuhhh, ramainyer umat dok shopping raya.  Sakan sungguh aku tengok diorang nie.  Kami nie tak rasa sgt2 sbb sumer persiapan dah di wat awal2...rasa2nyer tahun ni  jer yang 'cool' skit...hehehehehe.  Memandangkan nak jugak rasa tempias Hari Raya, kami pun pi ler ke JJ. Sempat lagi ler kami posing skit2 kat JJ tue.

View kat main Jusco - ramai yang sibuk membeli-belah....


bagi 'abg' plak nk posing....hehehehe


it's me...;>


LoVe FoReVeR....

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers