My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

25 September 2010

JeNgKa, PaHaNg

Alhamdulillah, sampai jugak destinasi kami ke Jengka, Pahang.  Tujuannyer pertama menghadiri jemputan pertunangan anak bongsu serta keberangkatan pak encik ke Mekah.  Senang citer, majlis 2+1.  Ramai ler sanak saudara sebelah ayah yang hadir yang agak lama jugak aku tak jumpa.  Majlis bertunang berlangsung dengan sempurna.  Nie ade ler beberapa keping gambar yang sempat ku ambil sepanjang berada di sana.  Perjalanan ke sana 3 jam lebih dari K.Selangor.  

Dari kiri: me, mak, hawa, tok encik, dan wan.


cantik tak gubahan hantaran nie? dari pihak perempuan kepada pihak lelaki. makan time....hehehe...tengok ayah n hubby (hujung kiri), pak lang, wak,  dan ucu din yang berdiri tengah memerhati.Juadah pada tengah hari....sedap betul, daging fresh tue, tumbang lembu seekor...

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers