My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

16 Mei 2012

Selamat Ulangtahun Ayah

Pejam celik-pejam celik sekejap jer dah Bulan Mei....Alhamdulillah syukur kehadrat Nya dipanjangkan usia untuk menulis di blog ku ini...Sebenarnya ada banyak story yang nak di kongsi tetapi apa kan daya masa quite jealous...heheheheh

Okey la, Pada tanggal 4 April 2012 jam 8.00 mlm, lokasi Teratak Ibu kami mengadakan jamuan ringkas untuk menyambut hari kelahiran ayahku yang ke 59. Alhamdullillah, panjang usia ayahku...Semoga diberikan kesihatan yang lebih baik...Amin. Kami nak kumpulkan semua anak sekali gus memang x dapat, jadi sambutan kecil-kecilan jer yang dapat kami raikan...

Kami sangat bergembira walaupun x semua yang ada. Kehadiran 2 orang cucu sahaja sudah cukup membingitkan suasana di rumah. Masa yang aku ada juga terhad kerana malam tersebut aku terlibat dengan tournament bowling kat 1 Plaza...so masa agak terhad, hanya sempat melihat ayah memotong kek, n merasa sedikit juadah sahaja. Apa2 pun, keesokkan harinya kami telah belanja ayah, mak makan kat luar...hehehehhe (nak tebus kesalahan la tu...)

Jom layan gambar yang sempat ku rakam:

tengok aje la kerenah budak 2 orang ni....

gambar setelah di edit...hehehehe old school la konon.

gambar keluarga: ayah tengah memotong kek...diapit oleh cucu2 nya...

Jemput makan semua...


Kek besday ayah ke 59, walaupun simple tapi kami berbangga kerana masih diberikan peluang untuk membelikan ayah kek....Syukur kepada MU Ya Allah.


Ha...ni ler aku yang masih mampu berposing waktu perlawanan di jalankan...tapi aku tak menang pun sebab kat kepala ni dok pikir jer pasal jamuan ayah yang hanya sempat aku raikan tak sampai 20 minit....

 

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers