My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

11 Julai 2010

Cuti2 Family @ Cameron Highlands

Ha...yang nie ler My Hubby...alamak bang, lapar ker ngantuk??






Ha, aksi adik ija n epul....@CH.

Tibalah hari yang ditunggu, setelah puas dirancang dan menunggu masa yang sesuai buat semua akhirnya kami sekeluarga sampai jua di CH nie....almaklum, nk kumpul semua bukan senang...tu pun x semua adik-beradik yang dapat join. Along n family serta alang x de...busy @ d date. Jadiler....kalau nk tunggu jawabnya sampai lepas raya x pergi.  Sempat jugala saya n Hubby snap beberapa gambar kenangan kat CH nie.  

Di bawah adalah gambar family setibanya di CH....singgah jap minum teh...fuuhhh, sedap tue...dengan cuaca yang sejuk dapat pulak minum secawan teh panas....fresh lagi...memang sedap.  Apalagi dengan gelagat dua orang anak buah yang x nak dipegang....pantang lepas, merayau jer....apapun, saya happy akhirnya apa yang dirancang dilaksanakan walaupun ade sedikit kekurangan tapi tu semua bukanlah halangan.  I LuV My Family.


My Family


Emak, Haikal, Ayah n Adik Ija.






Me @ CH

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers