My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

27 September 2010

CuTi HuJuNg MiNggU @ SeTiaWan

Semalam aku n hubby berjalan2 ke Setiawan-Manjung, Perak.  Alkisahnyer kami ke sana nak ke Kamdar.  Konon2nyer nak beli ler kain langsir, sebab hari tue kat Kamdar Melaka ade offer murah2...semeter RM3.80  tue yang nk beli wat tuk rumah...sebab raya tahun ni tak beli langsir pun.  Dah belek2, tak de pun promosi yang macam kat Kamdar Melaka...bosan, aku siap ngantuk2 lagi.  Pastu kami mencari EON BANK...hehehehe, boleh tahan besar jugak ler pekan tue...sumer bank ader...kedai2 pun byk....Econsave pun ade....aper lagi kami pun terus ler beli barang2 dapur.  Total duit belanjer sumer 1 troli baru RM90+...murah betulll...pastu perut kami pun berkeroncong....Mc D pun memanggil2 kami ke sana....full tapi berkat kesabaran, dapat gak sit...hehehehe.  Aku makan Double Cheese & Hubby pilih Mc Chicken.  Kami siap posing2 dulu before eat...hehehehe. 

Makan time...hehehehe



Menu lunch kami...



My hubby....suka betul yang konon2 nk berposing dgn patung belakang tue.




Mc Shaker - Cheese sedap betul.....boleh gemuk kalau Mc D ada kat sini.



Kenyang...kenyang...beb!!!??

Perut dah kenyang, kami pun decided nak ke Giant pulak, jalan2 sambil nak survey pembersih vakum.  On D way ke sana, ade sebuah kedai yang unik pada kami ler....Kedai Pakaian Terpakai Dari Jepun.  Ialah, selalunyer kedai camni selalu amik dari Thailand or Amerika jer...tapi kedai ni barang2nyer dari Jepun.  Seronok gak ler masuk kedai yang cam gitu....boleh tengok fesyen2 orang Jepun...biarpun itu hanya kedai menjual pakaian terpakai, tapi pada aku n suami....kami tak kisah, boleh cuci2 mata.  Dalam pukul 4, kami pun balik ke rumah...on d way balik hari hujan...Tamat la cuti hari minggu kami....Walaupun penat tapi seronok bile dapat spend time with hubby...;>

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers