My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

25 Januari 2012

Cuti Tahun Baru Cina 2012

Jom layan gambar Cuti-cuti Malaysia sempena CNY yang lepas.

Padang Besar, Perlis. Cantik betul pemandangan sepanjang jalan nak ke sana.  Terpegun kejap, walaupun ini bukan kali pertama ke sana. Terasa luasnya dunia ni...Subhanallah.



Selesai 'membecek' kat Padang Besar, kami bergerak ke Pekan Kuala Perlis.
Walaupun tak snap gambar apa yang di borong, tapi kepuasan pembeli tu tetap ada.


Nak ke mana kita?

# Walaupun niat asal kami nk ke seberang tapi di batalkan niat sebab pengunjung terlampau padat, jadi lah percutian yang tak dirancang. Apa2 pun kami sempat berkunjung ke rumah Mak Long dan dapat berkunjung dengan sanak-saudara. Syukur.

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers