My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

11 Februari 2012

Puff Tuna Segera ~ 11 Feb 2012~

Salam sejahtera kepada pembaca sekelian.  Hari Jumaat yang lalu saya berasa sangat boring, lalu tangan ni pun menggatal meninjau resepi2 yang menarik di dalam blog rakan UiTM dulu....Ros (alang) kalau tengok, balik mesti terus ngidam nak try resepi dia...mudah jer..Ha...macam yang masuk dalam akhbar ni...resepi dia la ni...kalau rakan blogger tak percaya...cubalah.  Saya berani cakap sebab dah buat...tapi misi dalam pencarian bahan tu tetiba jer diduga...ala bukan apa nak cari Roti Pratha Jenama Kawan (plain) susah betul...tapi memang tak de rezeki, jadi saya beli (onion) jer, Jenama Kawan. Dengan penuh bersemangat, Pagi Sabtu saya buat tuk sarapan, sekejap jer dah siap....wah macam pakar pulak.

Jom layan foto2 yang disediakan;


Gambar ini dipetik dari Jintan Manis.com


 
Ha...inilah hasil daripada air tanganku....tapi boleh ar kan 
bagi insan2 yang malu2 kucing ke dapur...hehehehe




Gambar ini dipetik dari blog Jintan manis.com  


Sama tak hasilnya...??  Memang jimat juga la resepi ini. Apa2 pun terima kasih kepada Ros yang sudi berkongsi resepi ini. Kepada teman2 blogger, try it...u love it.

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers