My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

28 Februari 2012

Game Plants vs Zombies

Salam sejahtera buat semua, N3 kali ini lain macam skit ar...bukan apa saya nak kongsi cerita pasal fanatik game plants vs zombies.  Game ni diperkenalkan oleh seorang rakan di pejabat. Main game ni leka betul, seronok sebab nak kena fikir strategi....semua koleksi ni En. Hubby yang belikan sewaktu kami pergi berjalan2 cuci mata kat Plaza GM, Bukit Tinggi Klang.(waktu en. suami belikan ini perasaan terujanya...kalah budak kecik dapat jajan...hehehehe)


Ni la dia koleksi kartun saya, tapi saya ada lagi 1 set keychain zombies....


Cover tuk Game Plants vs Zombies
Ha..yang ini si zombie atlet rugbi, kekuatan dia pada kasut & pakaiannya.


Yang ini Si Hot Cili, kekuatannya keluarkan api tuk satu barisan, so semua zombie yang ada 1 line tu mati.

Yang ni pulak tak berapa kuat pun...sekadar umpan boleh la....hehehehe

Si Matahari adalah kekuatan Game ni, tanpa cahayanya tak mungkin kita akan menang nk lawan si zombie


Ha...yang ni pulak si peanut, yang pendek kejap jer si zombie tu mkn, tp kalau nk si zombie ni leka bagi yang panjang tu, confirm lama & si zombie tu cepat mati.

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers