My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

17 Oktober 2010

JoM MaKaN PiZza





    


Hujung minggu yang lepas, kami sepakat adik beradik nak makan pizza...fuh ape lagi...sakan ler membeli sampai dah tak larat nak makan...lagi pun sempena Besday dan Pencen ayah.  Rezeki bertambah apabila insan berhati murni membelanja kami 1 regular piza....(boleh la...pengurus kat situ) Bertambah banyak ler piza2 yang nak dimakan...total 4 jenis.  Tapi sambil2 menunggu tu, kaki kami ni gatal2 ler menjenguk ke Secret Recipe, tergoda pulak dengan Kek serta Menu yang ada kat situ...dengan Hati yang baik, adik iparku Siti Zubaidah telah membelanja kami...tapi nasib baik aku dan en. suami hanya berkongsi...kalau tidak, mati makan ler aku diwatnyer...banyak sungguh....cerita jer tak guna jugak....jom layan foto2 yang diambil....


















Tom Yam Kong...sedap sangat2...






Anyway...thanks a lot...next time belanje lagi yek....Terima Kasih.

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers