My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

08 Oktober 2010

JaMuAn RaYa LaGi.......

Alhamdulillah, syukur .....majlis yang dirancang telah selamat berlangsung dengan jayanya.  Aku???? Hehehehehehe......makan, sape yang tak nak....betul tak?? 
Okey le kita sambung balik story pasal jamuan raya ye. Kali ni majlis yang dibuat khusus untuk staff pejabat jer.  Setiap bahagian telah ditetapkan menu masing2, macam2 ada.....pagi2 Jumaat tu, setiap bahagian kat office ni telah menunjukkan bakat menghias gerai masing2.  Ha, office aku plak dalam kebuntuan mencari idea nak menghias gerai. Walau bagaimanapun,  hasil kerjasama semua kakitangan yang ada, ni ler hasilnyer....hahahahaha cantik tak?


Hasil sentuhan &idea creative staff PLB


Sebelum mula majlis, kami staff PLB sempat la bergambar bersama2 dihadapan 'gerai' kami. 
Pada rakan2 yang lain, mohon maaf di pinta, siapa cepat dia dapat ler....yang lambat tiba tak dapat ler bergambar bersama2....sorry!!!!

@ Gerai PLB ~' KAMI' Staff PLB (Gerai Tempat Ke 2)


Wajah2 Gurls ~ Staff PLB with Pakaian Seragam 'Sama Tak Serupa'

Menu kami pada petang ini ialah Nasi Hujan Panas PLB. Meh kita layan gambar2 yang sempat saya snap.......
Dessert ~ Buah Duku Langsat

Jelatah

Kuah Dalca

Ayam Masak Merah

Rendang Daging

Nasi Hujan Panas

Begitulah rupa juadah yang disediakan dari office bahagian pembangunan....harap2 ape2 yang terkurang dapat dimaafi la ye.  Jom kita tinjau gerai2 dari bahagian yang lain.


Unit Hasil - Dessert & Minuman (Nie ler Gerai Tempat Ke 2)

Gerai dari Unit Khidmat Pengurusan (Gerai Tempat Pertama) ~ Menu: Cendol & Rojak.


Gerai dari Unit Pendaftaran ~ Juadah Nasi Impit, Lemang, Rendang Daging & Kuah Kacang.

Dari kiri: Cik Hidayah, Pn. Diyana & Saya ler.....


Bergambar bersama Kumpulan Marhaban....hahahahahaha (Dari Kiri: Ana,Yani, Abo, Imah, Nuar, Jue-Aku, Laili, Ct & K.Liza)


Kek from En. KADO- En. Abdul Razak~ Sempena Ulangtahun Tuan Pegawai Daerah...nyammmy sedap betul kek nie, harap2 en. kado boleh belanja lagi...hehehehehe
Semoga kita semua dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki, agar dapat kita meraikan lagi bersama-sama Hari Raya nanti....AMIN.


Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers