My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

01 Oktober 2010

MajliS RuMah Terbuka AidiLFitRi OffiCe(JaBaTaN)-2010

Jumaat - 1/10/2010 HooRraaayyy.....jamuan raya lagiiii....wah meriah gitu...pagi tue, semua jabatan yang terlibat masing2 tgh menghias gerai masing2, maklum la ada hadiah yang menanti...hehehehe.  Apa2 pun kita layan dulu gambar2 yang ado nie yek...


Team Gamelan tgh setting....cayalah atuk2 nie....hebat!!!!




Gerai dari JPJ & Rejimen Wataniah



Laili & Azimah...pose Hari RaYa Office



Ha..yang cun tu dari kiri saya ler...hehehe & Yani.




Ha...yang ni Si Kembar...dari kiri: Rakan Blogku (Ct Hajar) & Zeha.


TAaaDaaa...ni ler kami gurl2 @ Office PLB....



                       hA...dARI Kiri: Kak Liza,Yani, Abo, Ct, Saya le, Imah & Laili.(Duduk: CC Chomel & Pn. Diyana)





























@ Gerai Ayam Golek Mukim Sg. Panjang



@ Gerai Sup Daging Mukim Panchang Bedena



@ Gerai Kambing Bakar Mukim BNO/SAT- hAAA...yang tu ler Penghulu nyer...



Antara staff yang menjamu selera @ Kat belakang tue org tgh bakar daging kambing....



Kami...tengah menjamu selera - Aiskrim fuhhh nyammy.



@Gerai Cucur Udang OBD



Makanan Orang Jawa - Perghhhh...ape ye namanyer...???



@ Gerai Pej. Tanah....



@ Gerai Buah2an...JPS


Team Gamelan



TaAdAAA......ni ler boss saya (baju melayu oren) Cian boss, baru nak makan ye....!!


Itu sajer ler gambar2 yang sempat dirakam oleh ku hari ini.  Menu2 yang disediakan sangat2 menyelerakan tapi aku tak larat nak bedal sumer....Time tue, aku just makan Mee Jawa, Aiskrim, Air Oren, Cendol, Buah2an & Sedikit lempeng pisang.  Haaa...rupa2nyer banyak jugak yang aku makan....fuuhhhh, senak perut nie....tooollonngggg.

3 ulasan:

lyly yAna berkata...

makanan orang jawa tu dari gerai ILDAS tu..

k.jue, yana da follow sini. jemputla follow blog yana..

miss u !

ajako berkata...

kesian saya cuma sempat rasa sup tu last2 jer...ayam golek haram tergolek2, anyway, mana cerita sambutan aidilfitri 2011?

RaFi ~ JuLiAnA berkata...

En. Razak, busy melayan 'org' ye en,tapi raya 2011 lagi dahsyat, langsung 1 keping gambar pun x sempat nak rakam...gerai macam di langgar garuda.....daaa

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers