My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

04 April 2013

Selamat UlangTahun Ayah Ke 60 ~ 4 April 2013

Assalammualaikum....

Selamat Hari Lahir Ayah Ke 60

Hari ini saya n en. suami nak share citer pasal besday ayah. Ayah lahir pada 4 April 1953. So...genaplah usia ayah ke 60 Tahun....Seperti tahun2 yang lepas, hari ini saya n en. suami telah mengajak ayah n emak gi makan2. Tepat jam 9.00 malam, ayah n emak tiba di rumahku...so kami pergi satu kereta jer...ke destinasi yang dituju. Sampai di sana, saya n en. suami pun order beberapa menu tuk dijamu kepada ayan n emak. Malam itu, ayah tak berapa sihat...kesian kat ayah...batuk....tak baik2 lagi, mungkin ayah penat sangat kot....sepanjang malam itu kami makan2 dan borak2 pasal cucunyer si Kamil dengan kereta baru (hehehehe Cucu hadiah kereta kat Atuk)....Melihat kesihatan ayah yang berpeluh2 malam itu membuatkan hatiku tak begitu selesa....diharap, sekarang ayah dah beransur pulih. Beza tahun ini aku n en. suami sambut besday ayah sehari awal.
Besday Boy....

# Kami doakan semoga ayah n emak diberikan kesihatan yang baik, umur yang panjang serta rezeki yang murah agar dapat menjejakkan kaki ke tanah suci Mekah...Amin.

 # Mohon maaf, kualiti gambar kurang memuaskan (hp murah jer..)...Mak n Ayah malu nak bergambar....

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers