My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

01 April 2013

IRON OH IRON....

ASSALAMMUALAIKUM...N SELAMAT PAGI SEMUA.....

Hari ini saya masih dalam mood MondaY BluEs...hehehehe...macam gedik jer bunyinyer...ala bukan ape pun biase ler bile hari isnin jer mula la sindrom malas tu nak merebak...especially bile sentuh bab2 nak meng'iron' baju2 kerja. Entah le nape sebut iron baju jer mula lah urat2 malas tu datang...TETAPI sekarang dah rajin sikit dah...tinggal urus masa jer nak meng iron baju.....nak tau kenapa tetiba jer rajin????.....

En. SuaMi dah belikan saya VERTICAL STEAM IRON ~ HAHAHAHAHAHA~ Ape ke benda tu? Ala....iron yang macam kat kedai2 baju tu...sambil layan customer pun blh iron baju....hehehehe...macam tak percaye plak....lepas ni boleh la layan tv sambil iron baju..


Ini le rupanyer iron yang aku cakap tu....ala conpom korang biase tgk nyer....



kalau dulu cenggini la nasib ku...huhuhuhu


yang lama tetap x ku lupakan...
cuma macam lambat skit nak kerjanya...compare dengan
vertical steam iron...kerja lebih cepat.


apa2 pun nak ucap thanks to my lovely en. suami...coz memahami isterimu ini kekurangan masa nak meng iron baju2 kerja mu...TETAPI dengan adenyer iron baru ini nampaknyer aku lebih bersemangat skit....tengok baju2 dah siap iron lega rasanye...




Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers