My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

08 Jun 2009

DoNuT oH DOnUt


Nyamnyamnyam...wah berselera betul saya makan donut Chef Pie ni...macam tau2 jer, donut ni favourite saya...ha..siap bawak kat office wat minum petang lagi..dah ler tu, donutnya pun sedap n lembut betul...gebu. Mana x nya, bile ditanya tentang resepi, slamber jer Chef Pie jawab, "pertama niat memasak tu mesti untuk isteri, sure sedap punya...". Alamak, terharu betul saya mendengarnya... terima kasih ye bang wat favourite donut tuk saya n officemate..lain kali wat ler lagi..hehehe.

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers