My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

23 Jun 2009

Kenangan Terindah...

Terengganu.... memang berbaloi perjalanan ke Terengganu kali ini..kenangan terindah di Kuala Terengganu bersama Fatin, Farahah, Ikwan , Iqmal dan Fatah..Kami harap kalian adik-beradik rajin2 blajar, jangan gaduh2...next time, ade rezeki lebih nanti kak jue n abang pie datang lagi k! Ha, ape lagi, sudi2kanlah tengok beberapa lagi koleksi gambar yang sempat diambil untuk kenangan.


Ikhwan dengan pose 'maut'nya. Amacam, agak2 dah besar nanti boleh jadi
macam tokeh x? keje kira wang saja.


Iqmal dengan gaya 'comel' nya..ala2 gitu...
ha, ni baru tadika 5 tahun..tapi rajin blaja..smartboy!




Fatin dengan gaya ala 'Ella' nya..manja x?
Konon2nya, ni ler miss state of Terengganu...Queen of Drama Anje.




Ha, ni gambar songsang ke jurukamera yang songsang? hehehe..
Thanks Ikhwan, coz sudi jadi jurufoto kitaorang sepanjang kat sana...Peace!!!



Berhenti rehat...penat betul jalan2 tgk monumen...
Eh..yang hujung tu macam kenal plak..


Ha..ni ler masa yang ditunggu2 oleh adik-beradik ni...time nak wat faraid barang2..
bestkan tengok gelagat mereka!?

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers