My NUFFNANG!!

About Me

Foto saya
"Usah sangka orang yang serba kekurangan itu tidak membahagiakan, ada kalanya dia lebih mengerti."

14 Disember 2013

NOVEL vs ARTIS

14 Disember 2013 - PWTC, Kuala Lumpur

Ini kisah yang menarik wat aku....kebetulan ketika kami ke Kg. Baru, Kuala Lumpur...tiba2 teringin ke PWTC untuk membeli novel keluaran KARYA SENI. Sampai di sana aku yang ditemani en. suami pun mula membelek2 novel mana yang masih belum aku beli....dalam kelekaan memilih tanpa disedari sebenarnya di situ barisan pelakon drama adaptasi novel "Love You Mr. Arrogant". Aku yang terlampau asyik membelek novel hanya mampu snap a few picture jew....huhuhuhu...kredit tuk en. suami sebab bersusah payah tolong snap gambar.....macam manalah aku boleh tak perasan pelakon2 tu kat depan mata....hisssyyyyy.....kalau dapat novel memang tak reti toleh kiri kanan. 





Ha.....ini la hasil snap yang tak berapa ready...sebab para pelakon tu pun dah nak balik....huhuhuhu sedih betul kat diri aku ni...boleh plak tak perasan depa depan mata...kalau en. suami tak bagitau, memang aku tak sedar pun depa ada....







.....dan yang aku tak paham, kakitangan pun sama berebut dengan peminat ni nak bergambar....#@$%



pelakon pun dah balik, aku pun dah membeli novel2 yang aku inginkan....then, aku dapat pas...yes, pas bertemu artis. Mulanya, macam malas pulak nak beratur jumpa artis...tapi bile fikir balik, alang2 dah sampai, pas pun dah dapat...boleh la....bukan senang nak dapat peluang macam ni kan...kannn


Beratur-punya beratur...sebenarnya aku tak tahu pun artis mana yang hadir, sampai di depan pintu masuk baru nampak banner ni...wahhhhh ada Adi Putra & Izzu Islam la....macam tak percaya pulak....hehehehehe



Jeng...jeng...jeng....nampak tak aku tengah beratur tu...
dalam hati tu dah dup dap dup dap....masa yang sama en. suami amik gambar sebanyak yang boleh....terima kasih la wat en. suami yang sudi jadi cameraman hari tu walaupun kami dapat 2 pas masuk, 1 pas untuk 2 orang.




Gambar di atas: Rajin jugak la si Izzu Islam tu melayan peminat.
Gambar di bawah: Ha...tu dia Adi Putra, siap bersongkok lagi...hehehehe.








Okey, my turn...hehehehe...sempat la aku berbual sekejap dengan si Izzu Islam...eh, silap dia yang ajak aku berbual...aku nak berbual macam mana, lidah ku kelu beb....tengok sendiri depan mata...fuhhhh paling segan banyakkkk kulit dia beb, cantik sangat!!!!!







Ermmm...time ni dia tanya aku beb, nak pandang kamera mana satu? yang sebelah sana ke yang Hello Kitty? Of course le "Hello Kitty" tu...and sebab Hello Kitty tu lah kami berbual mesra gitu....cehhh perasan.





Gambar di atas: Nasib baik ada kalendar 2014 yang pihak Karya Seni tu bagi, kalau tidak kat mana lah nak suruh si artis ni sain.....bukan tak beli lagi novel tu, cuma novel yang ada tu kat umah....
Gambar di bawah: Tengok lah aksi Izzu Islam melayan peminat.



Okey...tadi bersama Izzu Islam and now...look at here saya bersama siapa?? Ermmm...macam mimpi plak dapat tengok hero filem dan drama depan mata...for this session Adi Putra yang siap bersongkok membawa watak dalam filem Suami Aku Ustaz....tapi pada masa yang sama para peminat pada watak Papa Ehsan dalam drama Teduhan Kasih pun boleh jugak dapatkan autograf. Membebel banyak pun tak guna...jom layan gambar yang sempat di ambil.






Gambar di atas: Cehhh, dia punya muncung sama daaaaa......




Gambar di bawah: En. Suami yang baik hati membantu








Errmmm.....entah bila la dapat peluang macam ni kan....ape pun rasanya ni kisah penghujung tahun yang menggembirakan. 

Sekian, terima kasih.

Tiada ulasan:

HaPPy ToGeTHeR

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANNIVERSARY PERKAHWINAN

~26 Mei 2007 ~

KiSAH KAMi

Tanggal 26 Mei merupakan tarikh paling istimewa, termeteri ikatan Qaseh 2 hamba Allah yang telah disatukan..Alhamdulillah. Seperti baru berlaku sebentar tadi, memori pada tanggal ini seperti tidak bisa luput dalam ingatan,dengan sekali lafaz, Allah telah mengizinkan agar segala yang dirancang dapat dilaksanakan. Dengan harapan setinggi bintang di langit, agar Qaseh ini terus segar dengan izin dari Nya,AMIN. Bermulalah episod Qaseh RAFIE-JUE.

SaYa FoLLoW BloG iNi...

Aku MeNuLiS

Google+ Followers